Metody efektivního networkingu podnikatele - Poláková, Emma; Bočková, Nina, 1971-; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou networkingu při podnikatelské činnosti u osmi studentů. Tento tým podnikatelů využívá různé networkingové metody, kterými získává nové pracovní vztahy. V předchozím roce čísla navázaných pracovních vazeb poklesly. Cílem této práce byl najít nejefektivnější networkingové metody, které podnikatelům přinášejí nejvíce nových vztahů a referencí. Pro naplnění cíle si podnikatelé během 1. kvartálu roku vedly záznamy o všech svých networkingových aktivitách. Díky následné analýze těchto dat byly zjištěny nejefektivnější aktivity pro získání co nejvíce nových vazeb. Byla také stanovena doporučení pro lepší využití těchto networkingových metod v podnikatelské praxi. Výstupy práce stanovily nové postupy, díky kterým podnikatelé získají větší množství pracovních konexí důležité pro své podnikatelské úspěchy.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses