Marketingová komunikace Zoo Zlín na sociálních sítích - Holíková, Kateřina; Zamazalová, Marcela; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace na sociálních sítích, a to konkrétně na příkladu Zoo Zlín. Cílem práce je analýza a zhodnocení účinnosti aplikovaných nástrojů marketingové komunikace Zoo Zlín na sociálních sítích. Teoretická část stručně objasňuje pojmy, které souvisejí s marketingovou komunikací, komunikačním mixem, a dále s online komunikací na sociálních sítích. Součástí teorie je popis základních metod pro měření účinnosti marketingové komunikace obecně i na sociálních sítích. Praktická část je složena z analýzy dat MML TGI za rok 2019, charakteristiky Zoo Zlín, analýzy příspěvků Zoo Zlín na jednotlivých sociálních sítích za posledních 6 měsíců, analýzy hloubkového rozhovoru, porovnání příspěvků Zoo Zlín se dvěma konkurenčními zoo a také z analýzy dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses