Analýza logistických procesů společnosti Stavebniny DEK a.s. - Žák, Pavel (2022)
Hlavní náplní bakalářské práce je popis a analýza logistických operací ve skladu společnosti DEK Stavebniny, a.s. Po zanalyzování celého logistického procesu na konkrétní pobočce budou využity teoretické znalosti k navržení možných zlepšení, která by mohla domoci k lepší optimalizaci celého skladovacího procesu, jeho zrychlení nebo objevení nedostatku v celém procesu. V teoretické části práce jsou popsány základní teoretické pojmy potřebné ke správnému pochopení problematiky skladování a také pojmy, jejichž zavedení je nutné, aby bylo možné provést případné změny. V praktické části bude představena společnost a pobočka, která je předmětem práce a také zanalyzovány jednotlivé logistické operace probíhající v jejím skladu. Na základě komunikace, vlastních poznatků získaných praxí ve společnosti a z teoretické části následně navrhnu řešení, které dopomůže ke zlepšení nebo odstranění chyb v logistickém procesu pobočky.