Zelené Dvory - Demuth, Jan (2022)
Práce představuje projekt developerského řešení v bezprostřední blízkosti budoucí stanice metra D Nové Dvory v městské části Praha 4. Rozloha předmětného území je cca 3,5 ha. Zde navrhujeme polyfunkční areál, jehož realizace je rozebrána z hlediska stavebního, obchodního, právního i finančního. Navrhujeme optimální mix funkčních ploch na základě analýzy komerční hodnoty městského developmentu, vlastnických vztahů, způsobu financování a předpokladů budoucího vývoje realitního trhu. Součástí práce je finanční model projektu včetně analýzy rizik a citlivostní analýzy.