Nové Dvory – Developerský projekt – fialový tým - Janko, Peter; Tomášková, Alexandra; Urbánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato práce je založena na návrhu řešení zhodnocení území Nové Dvory. Jedná se o lokalitu s velkým potenciálem, a to převážně díky plánované výstavbě stanice metra D „Nové Dvory“ a prodloužení tramvajové linky. Velkou výzvou při plánování tohoto projektu byla nejen vlastnická diverzita pozemků, ale náš přístup založený na splnění požadavků občanů a městské části, a to i přes neziskovost jejich požadavků. Polyfunkční areál s dostatkem parkovacích míst, kancelářských prostor, retailovými plochami, kulturním domem, či residenčními a dostupnými městskými byty jsme promítli v našem finančním modelu obsahujícím nejen řadu ukazatelů, ale i řešícím způsob financování.
Vedoucí práce: Alexandra Tomášková
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet