Nové Dvory – Developerský projekt – žlutý tým - Pagáč, Stanislav (2022)
Táto záverečná práca sa venuje developerskému projektu v zadanej lokalite rozvojového územia Nových Dvorov v meste Praha. Práca pozostáva zo štyroch sekcií podľa rozdelenia tímu, a to z obchodnej, právnej, stavebnej a finančnej časti. Súčasťou práce je aj finančný model.