Nové Dvory – Developerský projekt – žlutý tým - Pagáč, Stanislav; Kaizr, Jaroslav; Rýdlová, Barbora, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Táto záverečná práca sa venuje developerskému projektu v zadanej lokalite rozvojového územia Nových Dvorov v meste Praha. Práca pozostáva zo štyroch sekcií podľa rozdelenia tímu, a to z obchodnej, právnej, stavebnej a finančnej časti. Súčasťou práce je aj finančný model.
Vedoucí práce: Jaroslav Kaizr
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet