Zelené Dvory - Valková, Irena; Streblov, Pavel; Kloudová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Práce představuje projekt developerského řešení v bezprostřední blízkosti budoucí stanice metra D Nové Dvory v městské části Praha 4. Rozloha předmětného území je cca 3,5 ha. Zde navrhujeme polyfunkční areál, jehož realizace je rozebrána z hlediska stavebního, obchodního, právního i finančního. Navrhujeme optimální mix funkčních ploch na základě analýzy komerční hodnoty městského developmentu, vlastnických vztahů, způsobu financování a předpokladů budoucího vývoje realitního trhu. Součástí práce je finanční model projektu včetně analýzy rizik a citlivostní analýzy.
Vedoucí práce: Pavel Streblov
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet