Czech Design v profesním životě spolupracujících umělců - designérů - Kubíčková, Nikola; Zelený, Martin; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se soustředí na téma ekonomizace aktuální umělecké tvorby se zaměřením na organizaci Czechdesign, která usiluje o propagaci a prezentaci jak designu, tak českých designérů. První, teoretická, část je zaměřena na definování základních pojmů, potřebných k pochopení dané problematiky. Praktická část se zabývá analýzou spolupráce mezi designéry a Czechdesign shopem. Výzkum je proveden metodou kvalitativního dotazníkového šetření se spolupracujícími designéry a doplněn rozhovory se zaměstnanci organizace. V závěru práce jsou shrnuté výstupy provedené kvalitativní studie a návrhy navazujících a rozšiřujících výzkumů.
Vedoucí práce: Martin Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses