Marketing kulturních a vzdělávacích akcí v knihovnách na příkladu Městské knihovny v Lounech a Knihovny K.H. Máchy v Litoměřicích - Liscová, Pavlína (2022)
Práce popisuje a hodnotí marketingový mix využívaný při pořádání kulturních a vzdělávacích akcí v knihovnách. Sleduje proměnu knihoven z pouhých půjčoven knih v multifunkční centra a nové nároky, které to klade na jejich management. Na základě rozhovorů i dotazníků sleduje tuto proměnu v konkrétních knihovnách. Cílem práce je srovnat nástroje marketingového mixu při pořádání kulturních a vzdělávacích akcí v Městské knihovně v Lounech a Knihovně K.H. Máchy v Litoměřicích.