Marketing kulturních a vzdělávacích akcí v knihovnách na příkladu Městské knihovny v Lounech a Knihovny K.H. Máchy v Litoměřicích - Liscová, Pavlína; Kouba, Vojtěch, 1983-; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Práce popisuje a hodnotí marketingový mix využívaný při pořádání kulturních a vzdělávacích akcí v knihovnách. Sleduje proměnu knihoven z pouhých půjčoven knih v multifunkční centra a nové nároky, které to klade na jejich management. Na základě rozhovorů i dotazníků sleduje tuto proměnu v konkrétních knihovnách. Cílem práce je srovnat nástroje marketingového mixu při pořádání kulturních a vzdělávacích akcí v Městské knihovně v Lounech a Knihovně K.H. Máchy v Litoměřicích.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses