Cítit se skvěle – vypadat skvěle! Jak podpořit svoji vnitřní a vnější krásu - Marešová, Veronika (Grada, 2021)
Tato praktická kniha je ideální volbou pro ženy i muže, kteří chtějí docílit autentické a podporující image, která je v souladu s jejich životním stylem, hodnotami i osobní značkou. Je určena každému, kdo hledá pomocnou ruku na cestě k vlastnímu sebevyjádření.
Keywords: Životní styl