Moderní retail marketing - Volfová, Hana; Eva Jaderná (Grada, 2021)
Detailní analýza prostředí retail marketingu, klíčových faktorů a jejich strukturální zpracování do komplexní studie, která má teoretický i praktický dosah a přináší základní stavební prvky pro zpracování retail marketingových a komunikačních strategií a taktik jednotlivými články retailového trhu.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej