Účetnictví a daně kapitálových obchodních společností pro všechny s. r. o. a a. s. - Müllerová, Libuše; Michal Šindelář (Grada, 2022)
​Publikace poskytne uživateli komplexní přehled toho, jakým způsobem v praxi promítnout daňové dopady do účetnictví. Zahrnuje aktuální účetní, daňové a právní změny. Autoři se zaměřují na účetnictví a daně především v kapitálových obchodních společnostech.
Keywords: Právo, daně a účetnictví; Daně