Investování pro začátečníky 4., zcela přepracované a rozšířené vydání - Syrový, Petr (Grada, 2022)
Po přečtení této knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Abyste zainvestovali peníze, mohli jít k poradci a věděli, co od něj chtít. Abyste uměli bankéři říct, co potřebujete.