Destinační management Jak rozvíjet destinaci - Holešinská, Andrea (Grada, 2022)
Odborná učebnice určená především pro vysoké (střední) školy, ale i pro odbornou veřejnost se zaměřením na cestovní ruch.
Keywords: Cestovní ruch