Nástroje slaďování osobního a pracovního života z pohledu zaměstnance i zaměstnavatele - Homfray, Šárka (Grada, 2022)
Snaha o nalezení rovnováhy mezi osobním a profesním životem je aktuálním tématem už řadu let. Kniha přináší přehled nástrojů ve slaďování využitelných, jejich právního zakotvení, přínosů i rizik pro všechny zúčastněné.