Hodnocení plánů a projektů mobility Průvodce pro správnou evaluaci opatření a strategií udržitelné městské mobility - Vejchodská, Eliška; Hana Brůhová-Foltýnová; Radomíra Jordová; Viktor Květoň; Kristýna Rybová (Grada, 2022)
Kniha nabízí charakteristiku jednotlivých druhů evaluace nástrojů městské mobility a popisuje jejich hlavní postupy.
Keywords: Veřejná správa, neziskové organizace