I práce může být zábava Snadné způsoby, jak zvýšit energii, morálku a výsledky - Nelson, Bob (Grada, 2022)
Zábava je tajná přísada, kterou každá firma potřebuje, aby byli zaměstnanci více motivovaní a lépe se zapojili do pracovních procesů. Autoři – odborníci na lidský výkon – přinášejí stovky praktických a kreativních tipů, jak pomoci zaměstnancům a jejich manažerům vnést zábavu do práce a na pracoviště, a tím zlepšit pracovní atmosféru i výkon.