Průvodce věřitele praktické a přehledné postupy - Boháčková, Švábová, Jana (Grada, 2022)
Publikace čtenářsky atraktivním způsobem shrnuje základy právní úpravy týkající se nejen správy a vymáhání pohledávek ve velkých korporacích, ale také metody vymáhání pohledávek drobných věřitelů.
Keywords: Právo