CSR reporting logistických firem v segmentu KEB služeb - Akimov, Ivan; Mervart, Michal, 1977-; Giljanová, Miriam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Předkládaná diplomová práce se zabývá analýzou nefinančního reportingu v odvětví kurýrních, expresních a balíkových služeb prostřednictvím hodnocení publikovaných CSR zpráv vybraných společností. Cílem práce je zhodnotit stav reportování odvětví a navrhnout doporučení tak, aby reporting byl v souladu s osvědčenými postupy ve světě. Na začátku práce jsou vymezeny základní logistické aspekty daného odvětví a podrobně pojednáno o teorii nefinančního reportování. Na tuto část navazuje úsek, který se věnuje představení firem zařazených do analýzy včetně argumentace ohledně jejich volby. Další část se věnuje návrhu metodologie hodnocení CSR zpráv těchto firem. Závěr práce provádí hodnocení zpráv a stanovuje doporučení k jejich optimalizaci.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses