IFRS 16 v auditu - Ondro, Martin; Vašek, Libor, 1978-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Diplomová práce se ve své teoretické části zabývá úpravou leasingů podle novelizovaných pravidel IFRS. Jsou zde popsány hlavní požadavky standardu pro vykázání leasingu, také je zde krátké přestavení základních pojmů z oblasti auditu. Cílem této diplomové práce je popsání základního procesu ověření správného vykázání leasingů účetní jednotky externím kontrolérem (auditorem). Zahrnuje i řešení situace, kdy sám auditor nemá speciální znalosti standardu.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses