Finanční a strategická analýza společnosti Česká zbrojovka Group SE - Kidun, Vladyslav (2021)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční a strategickou analýzu společnosti CZG SE s cílem posoudit finanční zdraví oceňované společnosti a potvrdit předpoklad „going concern“ a na základě strategické analýzy trhu malých palných zbraní se zaměřením na regiony Evropa a USA vymezit perspektivy tohoto trhu a posoudit konkurenční pozici oceňované společnosti.