Finanční a strategická analýza společnosti Česká zbrojovka Group SE - Kidun, Vladyslav; Tvrdek, Filip; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční a strategickou analýzu společnosti CZG SE s cílem posoudit finanční zdraví oceňované společnosti a potvrdit předpoklad „going concern“ a na základě strategické analýzy trhu malých palných zbraní se zaměřením na regiony Evropa a USA vymezit perspektivy tohoto trhu a posoudit konkurenční pozici oceňované společnosti.
Vedoucí práce: Filip Tvrdek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses