Finanční analýza společnosti Zemědělská akciová společnost Nivnice - Scherrerová, Alena; Menzl, Vojtěch; Moulis, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci Zemědělské akciové společnosti Nivnice za pomoci finanční analýzy a posoudit finanční zdraví scoringovým modelem. Srovnání s konkurencí je prováděno prostřednictvím poměrových ukazatelů rentability, likvidity, aktivity a zadluženosti. Finanční analýza je prováděna z účetních výkazů za období 2015 až 2019 a je určena pro externí uživatele.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses