Finanční analýza společnosti SEKO Aerospace, a. s. - Trávníčková, Barbora (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti SEKO Aerospace, a. s. prostřednictvím finanční analýzy a porovnat ji s konkurencí a odvětvím za období 2015 až 2019. Zpracovaná analýza je určena pro externí uživatele. Společnost je součástí významných světových výrobců součástek do leteckých motorů a energetických turbín. Práce hodnotí finanční zdraví a bonitu podniku.