Finanční analýza společnosti SEKO Aerospace, a. s. - Trávníčková, Barbora; Menzl, Vojtěch; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti SEKO Aerospace, a. s. prostřednictvím finanční analýzy a porovnat ji s konkurencí a odvětvím za období 2015 až 2019. Zpracovaná analýza je určena pro externí uživatele. Společnost je součástí významných světových výrobců součástek do leteckých motorů a energetických turbín. Práce hodnotí finanční zdraví a bonitu podniku.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses