Finanční analýza společnosti MEDIATE s.r.o. - Mihalčíková, Lucie (2021)
Bakalářská práce hodnotí finanční situaci společnosti MEDIATE s. r. o. Za tímto účelem byla provedena finanční analýza společnosti s využitím účetních výkazů za období 2015 až 2019. Práce obsahuje pět částí. V první je vymezena finanční analýza. Druhá část je věnována představení společnosti, jejím konkurentům a odvětví, ve kterém působí. Třetí a čtvrtá část jsou zaměřeny na analýzu rozdílových a poměrových ukazatelů. V závěru je vyhodnocena finanční situace společnosti.