Finanční analýza společnosti MEDIATE s.r.o. - Mihalčíková, Lucie; Menzl, Vojtěch; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce hodnotí finanční situaci společnosti MEDIATE s. r. o. Za tímto účelem byla provedena finanční analýza společnosti s využitím účetních výkazů za období 2015 až 2019. Práce obsahuje pět částí. V první je vymezena finanční analýza. Druhá část je věnována představení společnosti, jejím konkurentům a odvětví, ve kterém působí. Třetí a čtvrtá část jsou zaměřeny na analýzu rozdílových a poměrových ukazatelů. V závěru je vyhodnocena finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses