Využití indexů k analýze vývoje portfolia rezidenčních nemovitostí - Hampel, Hynek (2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na měření vývoje zvoleného portfolia rezidenčních nemovitostí v Moravskoslezském kraji. K sledování jsou sestrojeny indexy z hodnoty zveřejněných ve výročních zprávách v období 2014–2019. Zároveň jsou konfrontovány s vývojem tržních dat v podobě identických indexů v období 2014-2020. Na základě závislosti těchto indexů a vývoje tržních dat v roce 2020 je sestaven odhad vývoje portfolia v roce 2020.