Fundamentální analýza akcie Netflix - Březina, Lukáš; Veselá, Jitka; Tomek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou jedné z nejznámějších společností streamovacích služeb Netflix, Inc. V první kapitole, globální analýze, se rozebírají jednotlivé makroekonomické veličiny a jejich vztah na akciový kurz. V druhé kapitole, odvětvové analýze, se práce zaměřuje na konkurenční prostředí s ostatními streamovacími službami na domácím i zahraničním trhu. Poslední analýzou je firemní, jenž se uplatňují jednotlivé ohodnocující metody pro určení vnitřní hodnoty podniku. Závěrem celé práce je investiční doporučení pro případné investory.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses