Veřejné zakázky v Novém Městě nad Metují - Pokorný, Marek (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek v Novém Městě nad Metují. V teoretické části jsou vysvětleny obecné pojmy k veřejným zakázkám, které se rovněž vyskytují v analytické části, např. konkurenční efekt a pravidla zadávání zakázek pro zvolené město. V následující kapitole jsou sbírány data, podle kterých je rovněž utvářena analytická část. V poslední části následuje samotná analýza veřejných zakázek v Novém Městě nad Metují v letech 2012–2020.