Veřejné zakázky v Novém Městě nad Metují - Pokorný, Marek; Pavel, Jan, 1978-; Miri, Leila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek v Novém Městě nad Metují. V teoretické části jsou vysvětleny obecné pojmy k veřejným zakázkám, které se rovněž vyskytují v analytické části, např. konkurenční efekt a pravidla zadávání zakázek pro zvolené město. V následující kapitole jsou sbírány data, podle kterých je rovněž utvářena analytická část. V poslední části následuje samotná analýza veřejných zakázek v Novém Městě nad Metují v letech 2012–2020.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses