Využití moderních technologií ve výuce ekonomických předmětů - Svatošová, Michaela (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá didaktickými prostředky se zaměřením na audiovizuální učební pomůcky, jejich využití ve výuce a tvorbou výukového videa pro využití v hodinách s ekonomickým zaměřením. Pro účely této bakalářské práce se zaměřením na mzdové účetnictví. Cílem práce je vytvoření návrhu výukového videa, které by předalo informace jak mladistvým, tak i laické široké veřejnosti. V závěru práce jsou uvedeny názory z praxe i doporučení pro tvorbu a využití videí ve výuce ekonomických předmětů.