Využití moderních technologií ve výuce ekonomických předmětů - Svatošová, Michaela; Krpálková-Krelová, Katarína; Berková, Kateřina, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá didaktickými prostředky se zaměřením na audiovizuální učební pomůcky, jejich využití ve výuce a tvorbou výukového videa pro využití v hodinách s ekonomickým zaměřením. Pro účely této bakalářské práce se zaměřením na mzdové účetnictví. Cílem práce je vytvoření návrhu výukového videa, které by předalo informace jak mladistvým, tak i laické široké veřejnosti. V závěru práce jsou uvedeny názory z praxe i doporučení pro tvorbu a využití videí ve výuce ekonomických předmětů.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses