Analýza bankovních podvodů se zaměřením na interní podvody a operační riziko - Dvořáková, Gabriela; Kučerová, Adéla; Vyskočil, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na interní podvody v bankách a jejich regulaci. Cílem je přiblížit operační riziko a rozebrat druhy interních podvodů, ke kterým v bankách dochází. První část vymezuje pojem podvod. V dalších částech se podívá na bankovní systém a bankovní regulace. Poslední kapitola podává pár konkrétních případů interních podvodů, které se staly v bankách buď u nás nebo ve světe.
Vedoucí práce: Adéla Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses