Ohodnocení akcie společnosti PepsiCo - Vašák, Petr (2021)
Cílem této bakalářské práce je provedení fundamentální analýzy akcie společnosti PepsiCo. Na základě provedené analýzy je formulováno investiční doporučení. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se zabývá globální fundamentální analýzou, která studuje vliv makroekonomických faktorů na akciový trh. Druhá kapitola analyzuje podnikové odvětví a jeho dopady na ceny akcií. Třetí kapitola je zaměřena na kalkulaci vnitřní hodnoty akcie pomocí několika oceňovacích modelů.