Ohodnocení akcie společnosti PepsiCo - Vašák, Petr; Veselá, Jitka; Siuda, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je provedení fundamentální analýzy akcie společnosti PepsiCo. Na základě provedené analýzy je formulováno investiční doporučení. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se zabývá globální fundamentální analýzou, která studuje vliv makroekonomických faktorů na akciový trh. Druhá kapitola analyzuje podnikové odvětví a jeho dopady na ceny akcií. Třetí kapitola je zaměřena na kalkulaci vnitřní hodnoty akcie pomocí několika oceňovacích modelů.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses