Účetní aspekty hospodaření obce Olešná u Rakovníka - Pavlíčková, Jaroslava (2021)
Bakalářská práce se zabývá hospodařením obcí v rámci veřejného samosprávného sektoru, právní úpravě, rozpočtové skladbě a účetním specifikům. Teoretickou část demonstruje praktická část, kde je konkrétní obec podrobena analýze hospodaření za roky 2015 až 2019. Touto analýzou je prověřeno finanční zdraví analyzované obce a přezkum efektivního hospodaření v daných letech.