Účetní aspekty hospodaření obce Olešná u Rakovníka - Pavlíčková, Jaroslava; Poutník, Lukáš; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá hospodařením obcí v rámci veřejného samosprávného sektoru, právní úpravě, rozpočtové skladbě a účetním specifikům. Teoretickou část demonstruje praktická část, kde je konkrétní obec podrobena analýze hospodaření za roky 2015 až 2019. Touto analýzou je prověřeno finanční zdraví analyzované obce a přezkum efektivního hospodaření v daných letech.
Vedoucí práce: Lukáš Poutník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses