Komparace účetnictví a zdanění individuálního podnikatele v České a Slovenské republice - Roháriková, Dominika; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Předmětem této bakalářské práce je analýza podmínek pro účetnictví a zdanění individuálního podnikatele v České a Slovenské republice. V praktické části je následně na modelovém příkladu provedena komparace, která sleduje daňové zatížení osoby samostatně výdělečně činné v obou zemích. První dvě kapitoly jsou zaměřené na teorii, třetí kapitola vychází převážně z české a slovenské daňové legislativy. Čtvrtá kapitola je již zmiňovaná praktická část.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses