Finanční analýza a finanční plán společnosti Portál, s.r.o. - Le, Ha Trang; Pham, Hoang Long; Škerlíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Hlavním cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu za období 2015–2019 a finanční plán na rok 2020 pro společnost Portál, s. r. o. z pohledu externího uživatele. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. V metodické části se nachází vymezení pojmu finanční analýza a vybraných metod analýzy, které jsou dále aplikovány v praktické části. Praktická část obsahuje představení společnosti Portál a jeho konkurentů v odvětví CZ-NACE 58 – Vydavatelské činnosti, aplikaci metod absolutních ukazatelů, poměrových ukazatelů a predikčních modelů ve společnostech a odvětví. Poslední část tvoří finanční plán nakladatelství Portál na rok 2020.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses