Finanční analýza společnosti REGULUS spol. s r.o. - Veselý, David (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci a zdraví společnosti Regulus spol. s r.o. za období 2015–2019 pomocí vybraných metod a ukazatelů finanční analýzy. Společnost se zabývá převážně prodejem topenářských produktů a dále také výrobou některých komponent. Výstupy jednotlivých ukazatelů jsou srovnávány se zvolenými konkurenty. Práce není po formální stránce rozdělena, teoretická a praktická část je propojena. Výstupy této práce jsou určeny především externím uživatelům finanční analýzy.