Finanční analýza společnosti REGULUS spol. s r.o. - Veselý, David; Menzl, Vojtěch; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci a zdraví společnosti Regulus spol. s r.o. za období 2015–2019 pomocí vybraných metod a ukazatelů finanční analýzy. Společnost se zabývá převážně prodejem topenářských produktů a dále také výrobou některých komponent. Výstupy jednotlivých ukazatelů jsou srovnávány se zvolenými konkurenty. Práce není po formální stránce rozdělena, teoretická a praktická část je propojena. Výstupy této práce jsou určeny především externím uživatelům finanční analýzy.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses