Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla v České republice a srovnání se Slovenskou republikou - Rohlíková, Jana; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Budská, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce „Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla v České republice a srovnání se Slovenskou republikou“ se zabývá zejména současnou úpravou produktu a analýzou pojistného trhu tohoto pojištění v rámci obou zemí. Opomenut není ani význam pojištění a historický vývoj. Hlavním cílem práce je potvrzení či vyvrácení hypotézy, zda se u dvou nyní již samostatných států vyskytují rozdíly v pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla i přes společnou historii.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses