Přístupy donorů ke kategorizaci nákladů v sektoru rozvojové a humanitární pomoci - Valík, Jan (2021)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat přístup několika významných donorů organizace Člověk v tísni, o.p.s. ke kategorizaci nákladů projektů v sekci humanitární a rozvojové pomoci a jejich následnému vykazování. Dále také porovnání nároků donorů s přístupem samotného ČvT, zmapování eventuálních speciálních nároků donorů na sledování či reporting a finálně poskytnutí organizaci Člověk v tísni nástroje pro efektivní orientaci a práci v oblasti rozpočtování a vykazování nákladů donorům.