Přístupy donorů ke kategorizaci nákladů v sektoru rozvojové a humanitární pomoci - Valík, Jan; Matyáš, Ondřej, 1979-; Menšík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat přístup několika významných donorů organizace Člověk v tísni, o.p.s. ke kategorizaci nákladů projektů v sekci humanitární a rozvojové pomoci a jejich následnému vykazování. Dále také porovnání nároků donorů s přístupem samotného ČvT, zmapování eventuálních speciálních nároků donorů na sledování či reporting a finálně poskytnutí organizaci Člověk v tísni nástroje pro efektivní orientaci a práci v oblasti rozpočtování a vykazování nákladů donorům.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses