Podmínky a možnosti rozvoje cestovního ruchu v Českém středohoří - Leniček, Ondřej; Mlejnková, Lena; Tittelbachová, Šárka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2005)
Práce mapuje a hodnotí podmínky pro rozvoj cestovního ruchu v Českém středohoří. Zejména přírodní a kulturně-historické atraktivity, ubytovací a stravovací služby, dopravní a doplňkovou infrastrukturu a propagaci regionu. Dále se zabývá využitím potenciálu pro cestovní ruch a návštěvností oblasti
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses