Tvorba portálu sdílených znalostí pro průmyslový klastr OMNIPACK. - Hromádko, Jan; Julišová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
...
Vedoucí práce: Kateřina Julišová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses