Sběr informací a jejich využití v přípravě strategie pro rozšíření služby Plan Net. - Prejzková, Helena; Johnová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
..
Vedoucí práce: Radka Johnová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses